Chat iedere dinsdag tussen 20 en 21 uur van 26 mei tot en met 23 juni

Op onze website vind je heel veel informatie: info over studierichtingen, lessentabellen, een virtuele rondleiding op het schooldomein, allerlei filmpjes over het eerste jaar, de Horizonmodules … We hopen dat je onze school op deze manier al wat beter leert kennen.

Heb je niet meteen gevonden wat je zoekt of heb je nog bepaalde vragen? Van dinsdag 26 mei tot en met dinsdag 23 juni kan je iedere dinsdagavond tussen 20 en 21 uur chatten met een van onze leraren.


Hoe start je de chat?

Klik rechts onderaan op de KvRi-flowbot met de tekstballon ‘Stel hier je vraag’.

Er opent een nieuw scherm. Klik onderaan op ‘Aan de slag’. Je zal eerst de voornaam van je zoon of dochter moeten invullen. Daarna kies je een van volgende categorieën waarover je een vraag wil stellen


Algemene info KvRi

Hier kan je terecht met al je algemene vragen over onze school.


Eerste jaar

Hier kies je uit de studierichtingen van het eerste jaar: 1 Latijn, 1 Abstract of Concreet of 1B.

Je kan ook kiezen voor de knoppen ‘wiskunde & wiskunde loep’, ‘Frans & Frans loep’ of ‘Horizonmodules’.

Ten slotte is er de knop ‘Leren leren & leren leven’ voor vragen over de begeleiding van onze leerlingen, zowel voor het leren als voor het socio-emotionele luik.


Leren leren & leren leven 

We vinden het belangrijk dat je je op onze school goed in je vel voelt. Want als je je hier goed voelt, lukt ook het leren beter.

We starten het schooljaar met een uitgebreid onthaal op de ontmoetingsdag. Je krijgt een meter of peter. Elke klas heeft een warm en gedreven klastitularisduo. Je kan ook steeds terecht bij een van de leerlingbegeleiders. Er is een aanbod ‘Rots & Water’: een training waarin je werkt aan meer zelfvertrouwen, zelfbeheersing en weerbaarheid.

Voor extra ondersteuning kan je naar de huiswerkklas of studiebegeleiding. Ook op het vlak van studiekeuzebegeleiding bieden we een sterk uitgewerkt traject aan. Wil je hier meer over weten, klik dan op deze knop.


Studiekeuze naar het tweede jaar

Wil je graag wat meer info over de basisopties die we vanaf volgend schooljaar in ons tweede jaar aanbieden, dan klik je op deze knop.


Bovenbouw (derde tot het zevende jaar)

We hebben een ruime waaier aan studierichtingen in onze bovenbouw. Ze zijn onderverdeeld in 4 studiedomeinen:

  • Economie en Organisatie
  • Maatschappij en Welzijn
  • Taal en Cultuur
  • STEM

Klik op het studiedomein waarover je een vraag hebt. De leraren van de bovenbouw helpen je gericht verder.


ICT@KvRi

Heb je vragen over ons laptopproject of over andere ICT-zaken, dan klik je op deze knop. Je wordt verder geholpen door een van onze leerkrachten met kennis van zaken over het thema waar je meer over wil weten.

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up