Infoavond

 

De infoavond voor ouders van nieuwe leerlingen van het eerste jaar vindt plaats op 26 februari 2024 om 19.30 uur.

Tijdens deze infoavond geven we je uitgebreid toelichting over de werking van de eerste graad. Daarna vertellen onze leraren alles wat je wil weten over de Horizonmodules, de loep-uren, de A-stroom (Latijn, Concreet en Abstract), de B-stroom, de begeleiding van leerlingen en de laptops. De leraren, de zorgcoördinator, de pedagogisch medewerker en de directie beantwoorden graag al je vragen!

Schrijf je in

Wil je de infoavond bijwonen? Bevestig dan vooraf je aanwezigheid. Klik daarvoor op de afbeelding en vul het formulier in.


Een eerste kennismaking met het KvRi

Nieuwsgierig naar wat het KvRi te bieden heeft? Klaar voor een eerste glimp van onze school? We nemen je mee op een virtuele rondleiding en tonen je de leukste plekjes!

Wil je graag meer uitleg over alle studierichtingen die het KvRi te bieden heeft? Bekijk dan de studiemogelijkheden.

Tip: ook onze Infogids is een echte aanrader! Je vindt er een heleboel informatie over onze school en het studieaanbod in het eerste en het tweede jaar.


Leer onze school beter kennen: gebruik onze snelgids!

Wil je graag via deze website onze school nog wat beter leren kennen? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up