Infoavond

Welkom! In september maak je de overstap naar een middelbare school. Daar hoort ook een nieuwe studiekeuze bij. Spannend! Fijn dat je ook onze school beter wil leren kennen. Het liefst laten we onze school, die midden in het groen gelegen is, in het echt zien. We hadden je hier dus heel graag uitgenodigd. Door de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. Daarom organiseren we online hospiteerdagen voor meer dan 550 leerlingen uit de lagere scholen uit de buurt. Misschien komen we dus ook online naar jouw klas? Zo leer je het KvRi toch al een beetje kennen.


Digitale infoavond voor ouders op dinsdag 16 maart 2021

Voor ouders van leerlingen die in september starten in het eerste middelbaar organiseren we een infoavond op dinsdag 16 maart 2021. Zij zijn van harte welkom om digitaal kennis te maken met het secundair onderwijs en vooral dan met wat onze school te bieden heeft. We geven informatie over ons studieaanbod, onze schoolorganisatie en de vele troeven van het KvRi.

Inschrijven voor deze infoavond kan heel eenvoudig: vul je gegevens in dit formulier in en je ontvangt van ons enkele dagen voordien alle benodigde info om deel te nemen.


Een eerste kennismaking met het KvRi

Misschien ben je nu al nieuwsgierig naar wat het KvRi te bieden heeft? Klaar voor een eerste glimp van onze school? We nemen je mee op een virtuele rondleiding en tonen je de leukste plekjes!

Wil je graag meer uitleg over alle studierichtingen die het KvRi te bieden heeft? Bekijk dan de studiemogelijkheden.

Tip: ook onze Infogids is een echte aanrader. Klik op de afbeelding om de gids te openen in een nieuw venster.


Leer onze school beter kennen: gebruik onze snelgids!

Wil je graag via deze website onze school nog wat beter leren kennen? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up