Infoavond

Onze infoavond vond plaats op 16 maart. Heb je dit gemist? Geen nood! Hieronder vind je de presentatie van die avond.

Wil je al inschrijven? Dat kan! Surf naar onze inschrijfpagina en vul het digitale inschrijvingsformulier in. Je vindt er ook een overzicht van alle inschrijvingsmomenten op school.

 

 

Tijdens de online hospiteerdagen van 1 tot 12 maart maakten de zesdeklassertjes uit de omgeving vanuit hun eigen klaslokaal kennis met het KvRi. Het liefste hadden we onze school graag ‘in het echt’ laten zien, maar door corona was dit niet mogelijk. Zin om op KvRi-avontuur te gaan? Bekijk dan de presentatie!


Keuze gemaakt? Meld je dan nu al aan!

Wil je zoon of dochter in september starten in onze school? Daar zijn we blij om! We kunnen pas officieel inschrijven vanaf 24 april. Via het aanmeldingsformulier kan je ons nu al laten weten dat je je kind wenst in te schrijven. Zo beschikken wij meteen over de nodige gegevens. Vanaf 24 april geven we een seintje zodat je je kind digitaal kan inschrijven. Ten slotte nodigen we je ook nog uit op onze school om de inschrijving af te werken en alle officiële documenten in orde te brengen. Dit kan tijdens ons openschoolweekend van 8 en 9 mei of later op afspraak.


Een eerste kennismaking met het KvRi

Nieuwsgierig naar wat het KvRi te bieden heeft? Klaar voor een eerste glimp van onze school? We nemen je mee op een virtuele rondleiding en tonen je de leukste plekjes!

Wil je graag meer uitleg over alle studierichtingen die het KvRi te bieden heeft? Bekijk dan de studiemogelijkheden.

Tip: ook onze Infogids is een echte aanrader. Klik op de afbeelding om de gids te openen in een nieuw venster.


Leer onze school beter kennen: gebruik onze snelgids!

Wil je graag via deze website onze school nog wat beter leren kennen? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up