Onze school

Inschrijven

Online inschrijven

Je staat voor een belangrijke studiekeuze en misschien ook voor de keuze van een nieuwe school. Wil je graag meer uitleg over alle studierichtingen die het KvRi te bieden heeft? Bekijk de studiemogelijkheden. Tip: ook onze Infogids is een echte aanrader. Klik op de afbeelding om de gids te openen in een nieuw venster.

Schrijf je online in met onze digitale inschrijvingsformulieren. Je ontvangt een automatische bevestigingsmail met een overzicht van je antwoorden nadat je het formulier hebt verzonden. Houd deze e-mail goed bij. We contacteren je later om de inschrijving af te ronden.

 

EERSTE JAAR (J1)
schrijf je in

TWEEDE JAAR (J2)
schrijf je in

DERDE JAAR (J3)
schrijf je in

VIERDE JAAR (J4)
schrijf je in

VIJFDE JAAR (J5)
schrijf je in

ZESDE JAAR (J6)
schrijf je in

ZEVENDE JAAR (J7)
schrijf je in

 

Info- en inschrijvingsmomenten op school

Graag hadden we je ook op onze school uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken. Jammer genoeg kan dat voorlopig niet doorgaan. Hopelijk kunnen we je binnenkort wel welkom heten!

Gelieve identiteitskaart van zoon/dochter of kids-ID mee te brengen. Indien beschikbaar ook het schoolrapport (hogere jaren) en het CLB-advies.

In het kader van het inschrijvingsdecreet hebben we voor onze school volgende maximumcapaciteiten voor het eerste jaar bepaald:

1A: 312 voor 2020-2021

1B: 14 voor 2020-2021