Inschrijven

 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle inschrijvingsmomenten die plaatsvinden op school. Ook na afspraak en in de zomervakantie kan je je inschrijven. Wees gerust: we hebben voldoende plaats!


Inschrijven op school

Nieuw systeem van inschrijven voor het eerste jaar

Net als de meeste andere scholen in onze regio zullen we voor schooljaar 2023-2024 werken met een nieuw inschrijvingssysteem voor het eerste jaar. Leerlingen die willen starten in het KvRi kunnen zich digitaal aanmelden in de periode van 27 maart tot 21 april.

Dit verloopt in twee eenvoudige stappen:

  • Ga tussen 27 maart en 21 april naar deze pagina op onze website en klik daar op de link naar het aanmeldingsformulier. Vul alle gevraagde gegevens in.
  • Tussen 22 april en 15 mei ontvang je van ons een bericht waarin wordt uitgelegd wat je moet doen om je kind definitief in te schrijven in onze school.

Voor het eerste jaar A-stroom (Abstract, Concreet en Latijn) hebben we meer dan voldoende plaats. Elke leerling die zich hiervoor aanmeldt, zal dus ook ingeschreven kunnen worden. Enkel voor het eerste jaar B-stroom zullen de plaatsen mogelijk beperkt zijn. Meer concrete info volgt zo snel mogelijk.

Wil je graag hulp bij dit aanmelden, dan ben je welkom op onze school op vrijdag 31 maart van 14:00 tot 18:00 of dinsdag 18 april tussen 16:00 en 19:30.

Tip: kom de school ontdekken tijdens het openschoolweekend

Bij de keuze van een nieuwe school laat je je leiden door wat je weet van en voelt bij deze school.  Breng ons een bezoek tijdens het openschoolweekend van 6 en 7 mei 2023.  Reserveer een rondleiding op maat doorheen ons groene schooldomein. Leraren én leerlingen tonen je onderweg alle leuke plekjes en geven je gerichte informatie over de studierichting die je wilt volgen.

Extra inschrijvingsmomenten op school

  • Dinsdag 16 mei 2023 | van 16:00 tot 19:30
  • Donderdag 8 juni 2023 | van 16:00 tot 19:30

Inschrijven tijdens de zomervakantie

Deze data maken we later bekend.

Wat breng je mee naar de inschrijving?

Zorg dat je zeker de identiteitskaart of kids-ID van je zoon/dochter bij je hebt. Ook het schoolrapport (hogere jaren) en het CLB-advies breng je mee indien beschikbaar.


Maximumcapaciteiten

In het kader van het inschrijvingsdecreet hebben we voor onze school volgende maximumcapaciteiten voor het eerste jaar bepaald:

1A: 312 voor 2023-2024

1B: 24 voor 2023-2024

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up