Thuis op internaat

Wie kiest voor een internaat heeft daar meestal heel goede redenen voor. Je woont te ver van school. Je ouders hebben een erg drukke agenda. Of je hebt nood aan extra studiebegeleiding. Of het spreekt je aan om tijdens de schoolweek met leeftijdsgenoten samen te leven en te studeren…

Kom je op internaat, dan breng je hier heel veel tijd door. Daarom vinden we het zo belangrijk dat het een tweede thuis voor je is. Een leefgemeenschap die we samen met de opvoeders, ouders en de bewoners (jullie!) vormgeven. In het KvRi doen we er alles aan om je hier een fantastische tijd te laten beleven.

Ons internaat ligt in het hart van de Kempen, midden in het groen. De ideale plek om na school te ontspannen, spelen en studeren. Je hebt je eigen slaapkamer en doet alles samen met leeftijdsgenoten van je leefgroep.

Zoals in elk huis is er verplichte studietijd, en leren we je snel zelfstandig studeren. Als je het nodig hebt, kan je een beroep doen op studiebegeleiding. Er zijn elke dag keuzeactiviteiten. En je vrienden zijn – en dat is een groot voordeel van internaat – altijd in de buurt.

Zin om eens te komen kijken? Check onze website voor de data van de inschrijfmomenten. Als het goed voelt, kan je meteen je kamer reserveren.

Contactgegevens van het internaat:

0468 14 16 24

beheerder@internaatkvri.be

internaatkvri.be

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up