Ouderraad

Wat vinden ouders van onze school en wat doet de ouderraad precies? Enkele leden van de ouderraad vertellen er meer over in dit filmpje.

Het doel van de ouderraad is om de samenwerking en betrokkenheid tussen school en ouders te vergroten.

De school treedt uiteraard niet in de plaats van de ouderlijke verantwoordelijkheid voor de opvoeding, maar speelt wel een belangrijke aanvullende rol. In de ouderraad kunnen ouders van gedachten wisselen over hun bekommernissen rond school- en opvoedingsvragen. Betrokken blijven bij het reilen en zeilen van hun opgroeiende tiener kan immers grote voldoening geven.

Verslag van de vergaderingen

Activiteiten ouderraad

Familiequiz: geannuleerd wegens corona, nieuwe datum nog te bepalen

Informatieve avond: datum nog te bepalen

Heb je nog vragen voor of over de ouderraad? Wil je als ouder graag lid worden van de ouderraad? Mail ons dan via ouderraad@kvri.be.

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up