Activiteiten

Onze school bruist van het leven. Ons ruim aanbod aan activiteiten zijn daar een mooi bewijs van…

We zorgen ervoor dat je tijdens de middag de kans krijgt om je hoofd helemaal leeg te maken. Zo kan je er daarna weer tegenaan! We voorzien onder andere:

  • Schoolradio
  • Middagsport en schooloverstijgende sportcompetities
  • Villa Kakelbont en de Leesloft (onze schoolbibliotheken)

In de ontmoetingsgroep brengen we leerlingen van de bovenbouw samen die tijdens de middag nood hebben aan een warme, gezellige en veilige omgeving. We eten samen en spelen gezelschapsspelletjes en zo proberen we nieuwe vriendschappen te bevorderen.

Onze Leerlingen In Actie organiseren zelf activiteiten die onze school nog meer kleur geven. Om er maar enkele te noemen: zo organiseren de laatstejaars uiteraard hun eigen ‘100 dagen’, houdt de eerste graad een Halloween-wedstrijd en is er de jaarlijkse rozenverkoop rond Valentijn. 

Elk jaar op 14 maart maken de wiskundeleraren van onze school een feestdag van Pi-dag (14 maart, 14/03, 3.14… weet je wel…) !

Minstens één keer om de zes jaar voorzien we een groot WOAW-moment op ons domein: een verbindende activiteit voor de hele school. Zo hadden we meermaals Stressfactor op bezoek en hebben we in 2017 onze leerlingen verrast met een heus festival!

 

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up