Onze school

Vorselaar

Je staat voor een belangrijke studiekeuze en de keuze van een nieuwe school ?
Mogen we ons even voorstellen ?

Zoek je een leuke school met boeiende studierichtingen ?
Een school waar je vrienden ontmoet en enthousiaste leerkrachten ?

Ja ?

Dan is onze school beslist iets voor jou!

Hou je van uitdagingen?

Ben je een sportbeest? Of een boekenwurm? Een computertalent ? Dol op de natuur ? Zetel je graag in een leerlingenraad ?

Fantastisch!

Op school krijg je les. Een waarheid als een koe. In welke vakken je les krijgt, welke studierichtingen wij aanbieden in onze school kan je nalezen bij “studiemogelijkheden”.

Het schoolleven is meer dan studeren alleen! Onze school biedt een heleboel initiatieven die jou en je vrienden zeker boeien. Je verveelt je beslist niet.

Vorselaar of Lille?

Door de kleinschaligheid van onze school in Lille is de omgang met elkaar heel gemoedelijk en loop je zeker niet verloren. Maar ook in de grote school van Vorselaar zit het eerste jaar apart met een afzonderlijke directie. In 2014 zullen we met de hele eerste graad kunnen samen leven, leren en werken in een gloednieuw gebouw ‘Horizon’.

Onthaal

Nieuwe leerlingen verwelkomen we met zorg. Zo voelt iedereen zich meteen thuis in onze school. Ook jij mag rekenen op een fantastisch onthaal.

Bereikbaarheid

Op de fiets

Zelfs in deze verkeersdrukke tijd zijn onze beide verstigingsplaatsen veilig te bereiken, mede dankzij de hulp van verkeersbrigadiers op verschillende oversteekplaatsen.

Per bus

Bussen stoppen vlak bij onze school. De dienstregeling is op onze vraag afgestemd.