(Digitaal) Openschoolweekend op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei zetten we onze (digitale) deur voor je open! Ga op een virtuele rondleiding door de school, bekijk infofilmpjes over onder meer de studiemogelijkheden in het eerste jaar en bel of chat met de leraren.

Als de coronamaatregelen het toelaten, verwelkomen we jullie graag per gezinsbubbel voor een rondleiding op ons groene domein. We stellen dan ook met plezier ons studieaanbod aan je voor en vertellen je wat meer over de troeven van onze school. Heb je je keuze gemaakt? Je kan dan meteen ter plaatse inschrijven!

Wat mag je zoal verwachten?

  • Een virtuele rondleiding door onze school.
  • Extra uitleg over alle studierichtingen die het KvRi te bieden heeft.
  • Filmpjes van leraren en leerlingen over de studiemogelijkheden in het eerste jaar en over onze troeven zoals de Horizonmodules en de loepuren.

Registreer je en blijf op de hoogte van al het nieuws over het openschoolweekend

Ontvang je graag alle info over ons digitaal openschoolweekend en de inschrijvingstool voor de bubbelrondleidingen? Vul dan dit formulier in. Je ontvangt van ons de meest recente info rechtstreeks in je mailbox! Meer info over onze inschrijvingsmomenten vind je hier.

Ben je nu al nieuwsgierig? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Tip: ook onze Infogids is een echte aanrader. Klik op de afbeelding om de gids te openen in een nieuw venster.

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up