Openschoolweekend op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023

 

Openschoolweekend met rondleidingen op maat

Bij de keuze van een nieuwe school laat je je leiden door wat je weet van en voelt bij deze school. Denk je dat het Kardinaal van Roey-instituut iets voor jou is? Breng ons een bezoek tijdens het openschoolweekend op zaterdag 6 en zondag 7 mei. Reserveer een rondleiding op maat doorheen ons groene schooldomein. Leraren én leerlingen tonen je onderweg alle leuke plekjes en geven je gerichte informatie over de studierichting die je wilt volgen.

De rondleidingen in de eerste graad vinden plaats zowel op zaterdag 6 mei als op zondag 7 mei. De rondleidingen in de bovenbouw (tweede en derde graad) vinden plaats op zaterdag 7 mei.

Inschrijven

Leerlingen die willen inschrijven in het 1ste jaar melden zich eerst digitaal aan tussen 27 maart en 21 april. Meer uitleg over deze nieuwe manier van inschrijven vind je heel binnenkort op onze website.

Maak een afspraak voor een rondleiding in de eerste graad

Klik op de afbeelding om een afspraak te maken.

Maak een afspraak voor een rondleiding in de bovenbouw (tweede en derde graad)

Klik op de afbeelding om een afspraak te maken.


Eerste kennismaking

Ben je nu al nieuwsgierig? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Tip: lees onze Infogidsen! Ze staan boordevol informatie over de eerste en de tweede graad. Een echte aanrader!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up