Openschoolweekend op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022

 

Openschoolweekend met rondleidingen op maat en inschrijvingen

Bij de keuze van een nieuwe school laat je je leiden door wat je weet van en voelt bij deze school. Denk je dat het Kardinaal van Roey-instituut iets voor jou is? Breng ons een bezoek tijdens het openschoolweekend op zaterdag 7 en zondag 8 mei. Reserveer een rondleiding op maat doorheen ons groene schooldomein. Leraren én leerlingen tonen je onderweg alle leuke plekjes en geven je gerichte informatie over de studierichting die je wilt volgen. Ben je overtuigd door wat je gehoord en gezien hebt? Dan kan je je inschrijving meteen voltooien!

Plan je bezoek

Klik op de afbeelding om een rondleiding te reserveren. De rondleidingen voor de eerste graad vinden plaats zowel op zaterdag 7 mei als op zondag 8 mei. De rondleidingen voor de bovenbouw (tweede en derde graad) vinden plaats op zaterdag 7 mei.


Eerste kennismaking

Ben je nu al nieuwsgierig? Op de homepagina vind je een snelgids met als één van de mogelijkheden ‘Ik wil de school leren kennen’. Volg deze snelgids en je komt in enkele muisklikken heel wat meer te weten over het KvRi!

Tip: lees onze Infogidsen! Ze staan boordevol informatie over de eerste en de tweede graad. Een echte aanrader!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up