Office & Retail – tweede graad

Denk je dat de studierichting Office & Retail je enkel voorbereidt op een kantoorbaantje? Wel, dan heb je het mis… Deze richting biedt heel wat meer!

Het vak administratie en retail bereidt je voor om administratieve taken uit te voeren op een kantoor of in een magazijn of om in een winkel aan de slag te gaan. De theorie en ICT-vaardigheden worden geïntegreerd in één vak om zo goed mogelijk op elkaar afgestemd te worden. Zie je een boeiende job in de
administratieve, logistieke of verkoopsector helemaal zitten? Dan ben je bij Office & Retail aan het juiste adres!

De tweede graad bereidt je voor op het bedrijfsgerichte gedeelte in de derde graad. Je leert correct omgaan met boekhoudkundige documenten, je uit de slag trekken in drie talen (Nederlands, Frans en Engels) en vlot op de pc werken. Bovendien leer je hoe je best met klanten omgaat en een winkel doordacht kan inrichten. Geschenken inpakken wordt een koud kunstje. Af en toe verlaten we de school om een kijkje te gaan nemen op de werkvloer tijdens het werkplekleren. In de kantoorklas of verkoopsruimte van de school breng je theorie regelmatig in praktijk.

 


Vergelijk