Bedrijfsondersteunende informaticawetenschappen (G3 doorstroom - domeingebonden DG)

Bedrijfsondersteunende informaticawetenschappen (domeingebonden D-finaliteit) is een theoretische studierichting die een brede algemene vorming combineert met een pakket bedrijfswetenschappen en informaticawetenschappen. Voor Bedrijfswetenschappen gaat het onder meer om organisatievormen en -structuur, de financiering van bedrijfsactiviteiten en de financiƫle gezondheid van een onderneming, aspecten van fiscaliteit en sociaal recht, en aspecten van marketing en juridische aspecten inzake e-commerce.

Voor Informaticawetenschappen gaat het onder meer om een vergelijkende studie van algoritmes en datastructuren, het programmeren van numerieke methodes, softwareontwikkeling in een object georiƫnteerde omgeving, het ontwerpen en beheren van databanken en het uitwerken van softwareapplicaties van analyse tot implementatie.

Opgelet: we beschikken nog niet over een lessentabel. Katholiek Onderwijs Vlaanderen moet ons de definitieve invulling nog bezorgen. We verwachten de nieuwe lessentabel na de paasvakantie.

Vergelijk studierichtingen

Lessentabel

Vak
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be
corner-double-right-up